ZIE

VOOR EEN GEDETAILLEERD OVERZICHT
Site Search
index sitemap advanced
site search by freefindTOEGEVOEGD OP 14 APRIL 2013

"SEPTEMBER MORN" MISSCHIEN TOCH WEL DOOR?

Op de website van de filmproductiemaatschappij Fleur de Lis Film Studios, staat nog steeds de aankonding van de kritische 9/11 film waaraan aanvankelijk grote namen waren verbonden als Ed Esner, Martin Sheen en Woody Harrelson.

Hoewel in november 2012 alles erop wees dat het project was mislukt en dat beoogde topacteurs geen handtekeningen hadden gezet, blijkt de film nog steeds in voorproductie. De enige bron die Waarheid911 hiervoor kan achterhalen is die van de productiemaatschappij zelf. Een email in die richting heeft geen bevestiging opgeleverd, maar toch is de aankondiging op deze site een niet te negeren signaal.

Wel is inmiddels duidelijk dat in de huidige opzet van de film een liefdesverhaal is toegevoegd aan de verhaallijn uit de aanvankelijke opzet, waarbij tijdens congressionele verhoren tal van zaken aan het licht treden die duiden op grote betrokkenheid bij 9/11 van onderdelen binnen de Amerikaanse regering.

Voor Daniel Sunjata, een acteur die ik sprak van vóór de romantische inbreng, was deze typische Hollywoodmaatregel een flinke teleurstelling. Hij heeft afgezien van het project. Hij is inmiddels niet meer op de hoogte van de stand van zaken over September Morn, maar zegt niettemin te hopen dat de nieuwe aanpak een fatsoenlijke film zal opleveren. Ed Esner, Martin Sheen en Woody Harrelson hoeven we helaas niet meer te verwachten, maar hoop op een redelijk tot goede film doet leven.
 

TOEGEVOEGD OP 20 NOVEMBER 2012

FILM "SEPTEMBER MORN" GAAT NIET DOOR

Met bovenstaand bericht op Twitter heeft acteur Daniel Sunjata (mede-acteur September Morn) laten weten dat de film zeker voorlopig niet door zal gaan.
Daniel Sunjata: "Het is met diepe spijt en grote teleurstelling dat ik bekendmaak dat #SeptemberMorn uit elkaar is gevallen. Als de film ooit zal worden gemaakt, dan zal dat niet binnenkort zijn. Interne conflicten die boven mijn pet gaan resulteerden in het om onduidelijke redenen mislukken van het project. Het is gesaboteerd." 
MARTIN SHEEN EN WOODY HARRELSON KLAAR VOOR 9/11 'TRUTHER' FILM, SEPTEMBER MORN

PUBLICITEITSAANKONDIGING: "Wij, de mensen, eisen een onafhankelijk onderzoek naar de tragische gebeurtenissen op 9/11"
  
Rory Carroll, Los Angeles
Guardian.co.uk, 17 oktober 2012

Vertaling: Frank Ho

bron:
     

Manhattan na de aanvallen op 9/11. Source picture: The Guardian
Hollywood nodigt uit tot controverse met een film die vragen stelt bij de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11, voordien een vermeden onderwerp voor de mainstream filmindustrie. Martin Sheen, Woody Harrelson en Ed Asner, allen supporter van de complottheorieën over de terreuraanvallen, hebben zich voor de film, met de naam September Morn, aangemeld.

Zichzelf plaatsend in de traditie van 12 Angry Men, hint de publiciteitsaankondiging naar een doofpotaffaire door te zeggen: "Wij, de mensen, eisen een onafhankelijk onderzoek naar de tragische gebeurtenissen op 9/11".

Details van de film, die wordt geregisseerd door BJ Davis en geschreven door Howard Cohen, worden naar verwachting volgende week uit de doeken gedaan, tijdens een conferentie in Los Angeles, zo verklaarde Deadline.com.

De productie is opgezet door Fleur de Lis Film Studios, die ook verantwoordelijk is voor de documentaire 'A Noble Lie', over de bom in Oklahoma City, en 'Operation: Dark Heart', een film gebaseerd op memoires van een geheim agent.

Tot op heden hield Hollywood afstand van beweringen dat de Bushregering, of andere elementen binnen de overheid, verantwoordelijk zouden zijn achter de aanslagen van 9/11, waarbij gekaapte passagiersvliegtuigen insloegen in de Twin Towers van het World Trade Center, het Pentagon en een veld in Pennsylvania. Het vierde toestel was mogelijk op weg naar Capitol Hill (Amerikaanse Congres in Washington, red).

Oliver Stone, die vragen stelde bij de officiële geschiedenis in JFK en andere films, hield afstand van complottheorieën in zijn 2006 film 'World Trade Center', dat zich toespitste op het heldendom van politie en reddingswerkers.
   
September Morn heeft een cast verzameld die gelinkt is aan de zogenoemde waarheidsbeweging, die officiële onjuistheden, betrokkenheid en cover-up aanvoert.

Sheen, die successen boekte met Apocalypse Now en de televisie serie 'The West Wing', twijfelt al lange tijd of Islamitische kapers eigenhandig de Twin Towers naar beneden konden halen, daarbij 2.605 mensen dodend.

"Ik wilde niet geloven dat mijn regering mogelijk betrokken zou kunnen zijn bij zoiets. Ik kon niet leven in een land dat daartoe, naar mijn idee, in staat was - dat zou het ultieme verraad zijn," vertelde hij een interviewer in 2007.

Sheen werd achterdochtig nadat zijn zoon Charlie, ook een acteur, hem attent maakte op duidelijke tegenstrijdigheden, zoals hoe een constructie bekend als "Gebouw 7" kon instorten.

Hij zei: "Hoe dan ook, er zijn zoveel onthullingen geweest dat ik nu mijn twijfels heb, en de belangrijkste daarvan is Gebouw 7 - hoe hebben zij dat gebouw zo opgetuigd dat het naar beneden kwam op de avond van die dag?"

Asner, die zeven Emmys won, drong diverse malen aan op een nieuw onderzoek naar 9/11. In 2010 vertelde hij een interviewer: "Dit land - dat het grootste, sterkste land is dat ooit in de wereld bestond, in termen van macht - had naar verluidt een verdediging die al die jaren niet kon worden binnengedrongen. Maar dit alles werd ontkracht door 19 Saoedi's. Waarvan sommigen niet eens wisten hoe te vliegen."

Harrelson, die onlangs succes had in 'The Hunger Games', steunde eveneens de zelf-benoemde 9/11 waarheidsbeweging.

September Morn is ook de naam van een Neil Diamond album en een schilderij van de Franse kunstenaar Paul Emile Chabas, dat hangt in New York's Metropolitan Museum of Art.

Bron: The Guardian - 17/10/12 - Martin Sheen and Woody Harrelson set for 9/11 'truther' film September Morn

Enkele andere bronnen:
- Hollywood.com - Woody Harrelson, Martin Sheen Take 9/11 Consp. Theories to Big Screen in 'September Morn'
- International Business Times - Woody Harrelson And Martin Sheen To Star In Controversial 9/11 'Truther' Film
- HuffingtonPost.com - Martin Sheen, Woody Harrelson To Star In 9/11 'Truther' Film 'September Morn'


Terug naar begin
TOP

Overzicht

 

 

Begin hier... het feitenonderzoek!

       

Terug naar begin
TOP

Overzicht
meer bij deze site
uitgebreide index
911 Links (zeer uitgebreid)
911 ACTUALITEIT & VIDEO

Getuigenis WTC: William Rodriguez
EXPLOSIEVE Bewijsvoering 9/11Stel deze informatie beschikbaar aan vrienden en kennissen.
Verlang van nieuwsmedia en politiek om antwoord te geven op de vele vragen.